Diploma Ontwerp – Music Production Academy

Jazeker, u leest het goed! Seck Design heeft de kans gekregen om voor muziek- en DJ school the Music Production Academy, een diploma te ontwerpen. Hieronder een kleine introductie van het bedrijf in kwestie:

Gevestigd in Rotterdam met de focus op het produceren van muziek, is the Music Production Academy (of kortweg MPA) een vooruitstrevend bedrijf met kleine klassen, en ervaren docenten. Van de Full Course tot de Hardstyle Course, Privelessen en Producer Clinics; Voor iedereen met een muzikale achtergrond is hun tijd hier meer dan goed besteed.

Omdat dit een ontzettend veelzijdig bedrijf betreft, is er vooraf een goed overleg nodig. In dit overleg wordt van te voren vastgesteld wat de wensen van de klant zijn, en wordt vrijwel altijd op locatie georganiseerd. De rest van dit hele proces tot in detail beschreven op de Seck Design Blog. Zo hebben wij ook een groot aantal Facebook Banners, visitekaartjes en posters ontworpen. Dit alles is beschreven in een stijlboek.

Maar het diploma blijft iets speciaals. Daarom is ook gedacht aan het materiaal, en is er op vergé papier gedrukt. Dit zorgt voor een luxe uitstraling, en dit papier is steviger dan normaal printerpapier.

 

front-full-1600

backside-1600kopie2

detail_pattern-1600