Graffiti – Capelsebrug Rotterdam

Seck Design heeft in de loop van 2015-2016 een aantal graffiti kunstwerken gezet bij metrostation Capelsebrug, nabij Capelle aan den Ijssel. Deze plek is door ons uitgekozen voor de ligging aan de weg; een mooie kans om u te laten zien wat ik kan betekenen voor uw bedrijf.

Met een graffiti piece als advertentie op bijvoorbeeld uw rolluik, aanhanger of binnenmuur valt u op tussen alle andere bedrijven. Graffiti is namelijk erg kleurrijk, en dat helpt om gezien te worden. Door middel van bijvoorbeeld een live schildering op uw evenement kunt u een publiek van klein en groot aanspreken. Ook geef ik presentaties en graffiti workshops. Achteraf is het kunstwerk tegen alle weersomstandigheden bestand.

Een ander voordeel van een graffiti kunstwerk is de bescherming van het oppervlak tegen vandalen. Door een ‘in de ogen van een graffiti spuiter’ leeg oppervlak op te vullen met een kunstwerk, zal er aanzienlijk minder snel overheen gespoten worden; Dit heeft alles te maken met de erecode in graffiti.

Hieronder ziet u een greep uit ons Capelsebrug portfolio, maar natuurlijk is dit niet alles! Kijk gerust eens rond op de (Engelstalige) Seck Design Blog.

sticktogether-1200

sugar-seck-capelsebrug-2016-3-1200

 

capelsebrug-full-1600-2

copper-piece-capelsebrug-gif-1200

 

capelsebrug-october-2016-1600

sausage-capelsebrug-1600

back-to-school-capelsebrug-2016