Huisstijlontwerp – Ropana.nl

Voor spoorveiligheidsbedrijf Ropana.nl heb ik de bestaande huisstijl mogen restylen.

Bij een ‘logo restyle’ (of eigenlijk het ‘verfrissen’ van het bestaande logo) houden we rekening met een aantal aspecten van het al bestaande logo ontwerp; in dit geval de kleurstelling, maar veranderen we de rest van het ontwerp naar wens van de klant. Zo heb ik gekozen voor een robuuster lettertype wat meer pit uitstraalt, en hebben we het ‘veiligheidshesje’ toegevoegd; Een zogenaamde ‘must have’ voor iedereen die de spoorbaan betreedt. Hieronder ziet u een viertal kleurstellingen, voor verschillende toepassingen.

Different styles

Ook hebben wij de belettering voor de auto’s ontworpen. Ook hier is gezorgd voor een bijpassend ‘Robuust’ ontwerp, en is er een extra band toegevoegd aan de onderkant van de wagens om te zorgen dat ze (als werkverkeer) opvallen.

De meest recente toevoeging zijn de bordjes, die de parkeerplekken van het hoofdkantoor aangeven. Ook het drukken is verzorgd door Seck Design; De borden zijn beplakt op locatie.

Ook zijn de ramen bestickerd, en hebben we de veiligheidshesjes bedrukt.

 

 

 

 

 

 

Is uw huisstijl ook aan verfrissing toe? Stuur dan voor een vrijblijvende offerte een mail naar info@seckdesign.com, of neem contact op via ons contactformulier.