Website Ontwerp – Ropana.nl

Voor Spoorveiligheidsbedrijf Ropana.nl heb ik de website mogen realiseren. De website kunt u met de volgende link bekijken: http://ropana.nl/

De domeinnaam.. en nu?

Van het aanvragen van een domeinnaam, tot het uitwerken van de website in WordPress, het toevoegen van foto’s, teksten, formulieren, videos, de kleine details…  Het kan allemaal een beetje overweldigend zijn, als je niet helemaal thuis bent in de steeds groeiende internetwereld. Toch blijkt steeds weer dat het internet erg belangrijk is voor een hedendaags bedrijf.

Seck Design kan dit alles voor u uit handen nemen. Ik verzorg voor u een logo, visitekaartje, flyer, maar ook kunnen wij uw Facebook pagina updaten of een website realiseren terwijl u zich in de tussentijd kunt focussen op andere belangrijke zaken binnen uw bedrijf.

De website Ropana.nl

Al vanaf het moment dat de website van Ropana op uw beeldscherm tevoorschijn komt, valt er 1 ding op; De focus is zakelijk. Interactie is dan ook niet mogelijk op deze website, en er wordt buiten een aantal foto’s van de werkzaamheden om vooral informatie verstrekt aan de lezer. Wat doen wij? Hoe doen wij dat?

Wel zijn er een aantal pagina’s toegevoegd, waaronder de ‘Planning’ pagina. Deze is beveiligd met een wachtwoord. Ook is er op de Contact pagina een formulier aanwezig, en hebben we op de Partners pagina een aantal logo’s van de collega’s van Ropana toegevoegd.

Wat gaat dat kosten?

Dit is natuurlijk de belangrijkste vraag. Bij Seck Design is een werkende website voor uw bedrijf al te realiseren vanaf een bedrag van € 1000 inclusief BTW. Voor een offerte op maat wil ik u graag uitnodigen om contact op te nemen.